Cazare și excursii gratuite. Turiștii din întreaga lume sunt îndemnați să viziteze Georgia, în cadrul campaniei „Spend your summer in Georgia”

37891644_1811327572322221_1538393397788672000_o

„Petrece această vară în Georgia!”, este o campanie lansată în Georgia, destinată turiștilor din întreaga lume, care sunt îndemnați să viziteze țara în această vară. Campania a pornit, după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că toate companiile aeriene din Rusia și-au anulat orice zbor din și spre Tbilisi, din cauza pericolului sporit pentru cetățenii ruși.

Se presupune că interzicerea va lovi semnificativ economia țării, pentru că circa 20% dintre toți turiștii care vin în Georgia sunt ruși. Ca răspuns la interdicție, a fost creată campania „Spend your summer in Georgia”, care urmează să cheme turiștii din întreaga lume să viziteze țara. Mulți oameni sunt gata să ofere turiștilor cazare și excursii gratuite. Cu această ocazie, a fost creat un grup pe Facebook, unde mai mulți oamenii scriu că neapărat vor veni în această vară în Georgia, iar alții își împărtășesc amintirile din vizitele anterioare.

d

dfdf

dhjf

dssd

fdfd

fdfdf

ffd

fgf

fgffddh

gg

jhfgdfhj

Această campanie a fost lansată în contextul protestelor violente din ultima perioadă din Tbilisi, legată de venirea deputatului rus în Georgia. Acesta urma să susțină un discurs în Parlamentul din Tbilisi, însă el a fost somat să părăsească urgent clădirea și, totodată, țara. Ulterior, georgienii s-au adunat în fața legislativului, unde solicitau demisia președintelui parlamentului și organizarea alegerilor anticipate. Rusia a anulat orice zbor în Gerogia, astfel numărul turiștilor ruși va scădea considerabil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente