La La Play Voices. Excelența sa, Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Moldova: „Susținem un proiect care promovează diversitatea, incluziunea și șansele egale”

Fără titlu

Proiectul de incluziune socială a copiilor și tinerilor prin muzică, La La Play Voices, este un proiect la care Moldovan National Youth Orchestra ține foarte mult și din toată inima dorește să ajute acești omuleți mici cu inimi mari. Aceeași viziune o împart partenerii strategici ai evenimentului, ce au făcut realizarea La La Play Voices posibilă prin multă implicare: UNICEF Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeana, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Kaufland Moldova.

În cadrul La La Play Voices, este ascultată fiecare voce, deoarece ele merită ascultate. La fel, se face și în cazul partenerilor, și rând pe rând, vor fi ascultate vocile fiecărui partener.

Unul dintre partenerii acestei ediții este Suedia, vocea căreia este comunicată de către Excelența sa, Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Moldova (Embassy of Sweden in Chisinau). La La Play Voices este cel mai ambițios proiect de incluziune socială din Moldova, inclusiv Găgăuzia și malul stâng al râului Nistru, pentru copii din diferite grupuri sociale și etnice din întreaga țară.

Proiectul de incluziune socială a copiilor și tinerilor prin muzică, La La Play Voices, este un proiect la care Moldovan National Youth Orchestra ține foarte mult și din toată inima dorește să ajute acești omuleți mici cu inimi mari. Aceeași viziune o împart partenerii strategici ai evenimentului, ce au făcut realizarea La La Play Voices posibilă prin multă implicare: Unicef Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Kaufland Moldova. See less

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente