Echilibru între viața digitală și cea reală. Participă la noul meetup de la „Tech Women” și află mai multe despre acest subiect

nb-1-920×613

Cât e de real să găsim echilibru între viața digitală și cea reală? Participă la noul meetup de la „Tech Women” și află mai multe despre cum să rămânem mereu productivi, plini de energie pozitivă și pregătiți pentru acțiuni o perioadă îndelungată.

Tehnologia actualmente influențează absolut totul în viața noastră, astfel echilibrarea acțiunilor digitale și online cu viața reală e greu de realizat, deși posibil. Aplicînd anumite instrumente digitale, putem obține o armonie între timpul personal și profesional, fără ca să devinem impactați de stres sau emoții negative. Pentru toți cei dornici de a căpăta experiența dată, „Tech Women” propune meetup-ul „Productivity in the Digital Era”.

Printre subiectele discutate vor fi:
#modalitățile de a reacționa la situațiile de stres
#tehnici de relaxare la stres
#tehnici de reducerea stresului prin comunicare
#instrumente de ameliorarea productivității etc.

În calitate de prezentatori, de data aceasta vor împărtăși experiența psihologul Ana Niculaes și Senior Project Manager Adriana Mosnoi.

Participarea este gratuit, dar necesită înregistrarea preventivă. Cei interesați se pot înregistra AICI. Evenimentul va avea loc la „Tekwill” marți, la data de 25 iunie, ora 18:30.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova” Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC) .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente