(video) „Sergrei Iaralov ar fi fost reținut la intrare în SUA, iar Șor se află în Israel.” Renato Usatîi, la prima conferință de presă după revenirea în țară

fdf

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a oferit primul interviu în fața jurnaliștilor din Moldova, după ce a lipsit peste 2 ani din țară. Acesta a răspuns la întrebările jurnaliștilor, dar și a povestit mai multe detalii despre dosarele lui penale.

„În prezent, am 3 dosare de planificare a tentativei de omoruri. Anul trecut cel cu Cavcaliuc a fost închis. Am 2 dosare legate de contrabandă, 3 sau 4 dosare penale cu privire la tentativă de lovitură de stat. Nu țin minte toate dosarele. După 20 de dosare deschise nu mai calculez. Apropo, nu am niciun dosar penal legat de activitatea mea de primar de Bălți”, a povestit Usatîi.

Potrivit informațiilor lui: „Serghei Iaralov a fost reținut la intrare în SUA. Însă această informație nu este confirmată, deocamdată. Ilan Șor este în Israel. Ce ține de Plahotniuc, nu cunosc unde se află. În următoarele zile mă voi informa”, adaugă politicianul.

„PN susține toate inițiativele noii majorități parlamentare. Nu îi voi ataca. Oamenii n-o să ne ierte. După această conferință îi voi suna pe fiecare lider și voi cere să ne întâlnim separat sau împreună cu toții să discutăm cu ce noi îi putem ajuta”, a declarat Renato Usatîi.

„Ieri am aflat că unii oameni dintr-un partid cer extrădarea mea din Moldova. Nu vă ocupați de mine, demontați regimul Plahotniuc. Schimbați urgent componența CEC-ului, ca alegerile viitoare să fie corecte”, a spus Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente