În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 17-21 iunie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

La data de 18 iunie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate din satul Vădeni și Vasilcău din raionul Soroca, iar pe 20 iunie, în localitățile Parcani și Nimereuca din același raion.

Locuitorii raionului Călărași vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Florești, Ștefan-Vodă și Taraclia vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Informăm că, pe parcursul lunilor de vară, din motiv că copii sunt în vacanță, echipele stomatologice mobile își sistează activitatea.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 10-14 iunie curent, 1291 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 248 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 699 de persoane au făcut screening pulmonar, 344 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit.