Recomandări #diez. Cele mai colorate evenimente pentru ziua de marți, 18 iunie

Y1TZOX3ZU6
Foto: Eneida Nieves

A început o nouă săptămână și asta înseamnă că vă așteaptă o mulțime de momente colorate. Pentru aceasta este important să alegi evenimentele potrivite și oamenii care-ți sunt dragi. Echipa #diez vă ajută cu câteva recomandări pentru ziua de marți, 18 iunie.

#Youth Advocacy #CentrulTineretChișinău

2 zile interactive cu implicarea tinerilor în soluționarea provocărilor cu care se confruntă aceștia. Participă și TU în data de 18-19 iunie 2019!

Mai multe detalii găsești AICI!

#ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Expoziţia prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu şi reprezentativ pentru perioadele vizate. Cazurile cele mai spectaculoase care au fost înregistrate de ştiinţa arheologică şi antropologică ocupă un loc aparte: craniile cu deformări intenţionate ritualice, craniile cu urme de intervenţii „chirurgicale”, oase cu urme de patologii sau traumatisme, sunt mesagerii prin intermediul căror actualmente ajungem mai aproape de viaţa, activitatea, spiritualitatea şi credinţele oamenilor din trecut.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Emilian Galaicu-Păun, lansarea noului proiect poetic

Marți, 18 iunie crt, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului A(II)Rh+eu & Apa.3D, de Emilian Galaicu-Păun, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda.

Mai multe detalii găsești AICI!

#TOC

Teatrul Geneza Art vine cu un spectacol incendiar – „TOC”.

Scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii.

Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucându-se de peste 12 ani în peste 20 de țări cu casa închisă.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#X-MEN: DARK PHOENIX 3D

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente