Înregistrează-ți echipa și participă la „Triathlon Triumph by BMW i 2019” și parcurgeți etapele de înot, ciclism și alergare

3aef68fdc4baa3c264bb614468fe1988

Până la startul celui mai grandios campionat de triatlon din Moldova – „Triathlon Triumph 2019”, a rămas doar o lună de zile. Este timpul să-ți aduni echipa și să te înregistrezi la „Olympic Relay” – una dintre cele mai interesante distanțe ale campionatului.

Distanța „Olympic Relay” constă din trei etape: 1500 m de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare. Echipa formată din 3 sportivi, trebuie să depășească în mod treptat toate etapele distanței: primul sportiv depășește etapa de înot, al doilea – etapa de ciclism, iar al treilea – etapa de alergare. Timpul total al echipei este calculat de la startul primului membru al acesteia și se încheie cu finalizarea distanței de către cel de-al treilea sportiv. Timpul nu se oprește la finalizarea etapei de către fiecare membru al echipei.

Transmiterea ștafetei are loc în zona specială „Relay”, care este amplasată la intrarea în zona de tranzit. Cipul electronic este îmbrăcat de către participantul care preia ștafeta, imediat după transmiterea acesteia în zona specială „Relay”. La traversarea liniei de cronometrare, cipul trebuie să fie fixat pe picior.

Participanții echipelor, care participă la etapa de ciclism, trebuie să aștepte transmiterea ștafetei în zona specială „Relay”. Cu toate acestea, nu aibă casca îmbrăcată. Participantul la etapa de înot transmite cipul participantului la etapa de ciclism, care trebuie să-l pună pe picior la intrarea în zona de tranzit. Participantul la etapa de ciclism aleargă în zona de tranzit, se îndreaptă spre suportul pentru biciclete, își pune casca, lăsată din timp în zona de tranzit și părăsește zona de tranzit, în conformitate cu planul de mișcare.

Membrii echipelor care vor concura la etapa de alergare, trebuie să-i aștepte pe participanții la etapa de ciclism în zona specială „Relay”. Participanții la etapa de ciclism trebuie să intre în zona de tranzit, să pună bicicleta pe suport și să-și lase casca acolo. Apoi, în zona specială „Relay”, participantul la etapa de ciclism trebuie să scoată și să transmită cipul participantului la etapa de alergare, care îl așteaptă la ieșire. Participantul la etapa de alergare își pune cipul în zona specială „Relay” și pornește să depășească distanța.

Pentru a deveni campionul „Triathlon Triumph 2019”, nu trebuie să fiți cel mai bun în toate cele trei discipline (înot, ciclism și alergare). Dar aveți posibilitatea să adunați o echipă puternică, în care fiecare participant va putea să se manifeste într-o anumită etapă, fapt ce poate aduce victoria echipei în cele din urmă.

Reamintim, campionatul „Triatlon Triumph 2019” va avea loc pe 14 iulie 2019 în Parcul „Valea Morilor” din capitală. Participanților li s-au pus la dispoziție 3 distanțe la alegere: „Super Sprint”, „Olympic” și ștafeta „Olympic Relay”. Startul competiției este programat pentru ora 9:00.

Pentru a vă înregistrați și a afla toate detaliile campionatului, accesați site-ul oficial al evenimentului – triumph.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente