(foto) Prima fotografie cu fiul prințului Harry și a actriței Meghan Markle. „Îi dorim o primă Zi a tatălui fericită Ducelui de Sussex”

archie

Prințul Harry și soția acestuia Meghan Markle, au devenit părinți pe 6 mai. Familia regală nu s-a expus activ în presă în noua sa componență, iar micul Archie a putut fi văzut doar după trei zile. Prima fotografie cu fața micuțului a fost publicată cu ocazia Zilei internaționale a tatălui marcată la nivel mondial în a treia duminică a lunii iunie.

Fotografia, care a apărut pe pagina de Instagram a familiei regale a fost semnată în felul următor: „Îi dorim o primă Zi a tatălui fericită Ducelui de Sussex”.

https://www.instagram.com/p/ByxRc1hlo6Y/

Fosta actriţa americană Meghan Markle şi Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, s-au căsătorit pe 20 mai, 2018.
Ceremonia avut loc în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Anunțul cu privire la copilul regal a fost făcut încă din luna ianuarie, când Markle menționa că este însărcinată în a 6-a lună. Actrița a născut pe 6 mai. Noul membru a casei regale va fi al 7-lea în rând la tronul coroanei britanice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente