Evenimente alternative pentru Duminica Mare. Unde să mergi la Chișinău, pe 16 iunie

60902830_350688118920678_9082888390766858143_n
Foto: Liubomir Guțu

În calendar, ziua de 16 iunie e de culoare roșie. Asta înseamnă că e sărbătoare mare. Însă acest fapt nu trebuie să vă schimbe planurile și să vă limitați la distracții. De aceea, echipa #diez vine din nou cu diverse recomandări pentru oameni diferiți.

# Eu și Tu

Care ar fi impactul vieții militare asupra unei tinere domnișoare? Și care ar fi impactul apariției unei femei în rândurile soldaților în exercițiu? Societatea contemporană a depășit discriminarea de genuri, la general vorbind, însă cum rămâne cu firea umană? Unde poate ajunge izolarea a doi militari de genuri opuse în cadrul unei misiuni? Vină să afli istoria colonelului Ziggy și subalternei sale Doodle, care a venit „În rândurile forțelor armate” în căutarea unei vieți palpitante. Veniți să urmăriți granița între dorință și datorie, de la jurământ la dezertare, de la subordonare la înfruntare, până la amenințare, nebunie, moarte și înviere.  Piesa autoarei germane INGEBORG VON ZADOW a fost tradusă în limba română pentru a căpăta o nouă menire pe scena Teatrului Radical din Chișinău (Columna 145). Spectacolul începe la ora 19:00. Biletele pot fi procurate aici.

# Festivalul căpșunei la Chateau Vartely

Festivalului Strawbery Day, va avea loc pe 16 iunie, începând cu ora 11:00, la complexul turistic Château Vartely.

Strawberry Day se află la cea de-a III-a ediție în care oaspeții vor combina vinurile și căpșunele. Aceasta reprezintă ocazia perfectă de a marca noile trenduri pentru sezonul estival în materie de vinuri și cocktailuri răcoritoare.

Strawberry Day la Château Vartely este unicul eveniment de acest gen din țară pentru că, la fel ca și în anii precedenți, toți oaspeții festivalului beneficiază de oferta All Inclusive!

Biletele pot fi procurate:

# iticket.md 

# Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401, tel: 373 68 278 359

# Orhei, Complexului turistic Château Vartely, str. Eliberării, 170/B, tel: +373 68 500 555.

Mai multe detalii poți afla aici.

#Spectacolul „păcală” la Teatrul Luceafărul din Chișinău

Nu ratați ultimul spectacol din această sesiune. Duminică, ora 12, veniți cu întreaga familie la acest spectacol minunat.

# Bărbații în negru Internațional 3D

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

# MA

Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente