(video) „Curaj domnilor primari, consilieri și aleși locali”. Mai multe autorități publice locale din Moldova anunță susținerea noului Guvern

autoriroi publice

Autoritățile administrației publice locale din mai multe regiuni ale Moldovei au venit în această dimineață la Parlament pentru a-și arăta susținerea pentru Parlamentul legitim și guvernul Maia Sandu. Aceștia au adoptat o declarație comună în numele tuturor aleșilor locali.

„Fiecare contează în aceste zile și este de apreciat curajul celor care sunt printre primii care au avut curaj să vină aici. Știm cât de greu a fost să rezistați, ați fost în situații dificile pentru că erați șantajați. Nici un partid de la guvernare nu trebuie să vă impună poziția sa. Noi ne dorim ca dumneavoastră să aveți toate condițiile să creați condiții bune pentru toată societatea” a spus prim-ministra Maia Sandu.

„Eu vă doresc să fiți uniți, este important vital să nu cedăm în aceste momente. Nu există o ieși pentru PDM în această situație” a declarat primarul de Cimișlia, Gheorghe Răilean.

„Fac apel către toți primarii din țară și îi îndemn să recunoască Guvernul condus de Maia Sandu. Îmi doresc ca toți cei care au încălcat legea să fie judecați conform legii de un deputat independent. Facem apel către întreaga societate să susțină Guvernul condus de la Maia Sandu”, Vitalie Șalari, primarul comunei Băcioi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente