MAIB – „Leader in Acquiring 2018”, fiind banca lider în acceptarea cardurilor, potrivit Mastercard

IMG_5249_master_card_day_2019

Portofoliul de aprecieri ale Moldova Agroindbank este completat de sistemul internaţional de plată Mastercard, care a desemnat MAIB banca “Leader in Acquiring” din Moldova, conform rezultatelor anului 2018. Evenimentul de premiere a avut loc cu ocazia forumului “Mastercard Day”.

Distincţia reconfirmă statutul de lider al Moldova Agroindbank şi faptul că este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale unattended (terminale de autodeservire), banca oferind clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor bancare.

Ministru jizdan

Poziţia de lider incontestabil în domeniul acceptării cardurilor este consolidată continuu în aspectele de:

#cantitate: cca 50% din piaţa de acceptare a tranzacţiilor de plată din Republica Moldova revine MAIB.
#calitate: cca 99% din POS terminalele la comercianţi sunt dotate cu tehnologia contactless de acceptare a cardurilor, ceea ce înseamnă rapiditate, comoditate şi simplitate în efectuarea operaţiunilor de plată atât pentru client, cât şi pentru comerciant.
#inovaţie: MAIB implementează soluţii şi oferă posibilităţi unicale pe piaţa Republicii Moldova prin intermediul terminalelor de autoservire – aparate de cafea care integrează POS terminale, zone de autoservire în supermarketuri, parcomate etc.

„Acest premiu ne obligă şi ne motivează deopotrivă să implementăm în continuare strategia de dezvoltare pentru a oferi cele mai moderne şi diversificate soluţii bancare pe piaţa Republicii Moldova”, a spus Oleg Paingu, Vicepreşedinte MAIB.

Prin reţeaua sa vastă de unităţi, Moldova Agroindbank oferă clienţilor săi o varietate de carduri bancare Mastercard, adaptate necesităţilor clienţilor, acestea constituind un instrument comod de plată, în ţară sau peste hotare, în reţeaua Internet sau la POS terminale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente