Cele mai democratice evenimente ale zilei de 15 iunie. Simțiți-vă liberi

8534540-3×2-940×627-920×613

Să răsune muzica!!! Sâmbăta, 15 iunie, aveți ocazia să vă relaxați, să cunoașteți lucruri noi grație evenimentelor selecte de mai jos. Vezi puteți petrece ziua de sâmbătă la Chișinău.

# Bărbații în negru Internațional 3D

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

4

# MA

Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

fdf

# Lichidare de Stoc Pop-Up Shop

Georgette, Sekana și Creme Brulee vă așteaptă cu reduceri de până la -70% la articole vestimentare de vară din colecțiile noi cât și din sezoane anterioare.

# Summer Of Love

Anul acesta se împlinesc 52 de ani de la evenimentul din San Francisco – Summer of Love (dacă nu ai auzit de eveniment, poți să-i întrebi pe părinții tăi sau să citești aici.

Summer of Love a fost un fenomen social de amploare, care a avut loc în 1967, un manifest pentru dragoste față de umanitate, un manifest împotriva războaielor și a conflictelor politice, un manifest pentru libertate, iubire, pace, respect, libera exprimare, independență și dorința de a face această lume un piculeț mai bună. E un eveniment al mișcării hippie, care a durat peste 4 luni, desfășurat cu multă muzică bună, flori și dragoste.

Filozofia noastră Love. Peace. Coffee. a fost inspirată din aceeași cultură hippie, care ne motivează să fim mai pozitivi, mai luminoși și să dăruim dragoste.

Pentru a sărbători evenimentul într-un mod mai deosebit sunteți invitați la terasa Tucano Coffee Costa Rica, str. Pușkin 15. Astfel, te așteptăm împreună cu copiii și prietenii tăi, pe 15 iunie, începând cu ora 16:00, cu muzică bună-bună, limonadă gratuită, Face Painting pentru copii și dispoziție la maxim.

# Weekend Curs – Viitori Părinți

Sarcina este despre AMÂNDOI! Așa că viitorii părinți sunt invitați la un curs intensiv, care se va desfășura în acest weekend 15-16 iunie, de la ora 11:00. Iată ce subiecte vor fi abordate.

# Sarcina:
# Rolul partenerului în ușurarea sarcinei
# Tehnici de diminuarea disconfortului;
# Schimbările fiziologice și pisihologice;
# Mișcare și mentinerea stării de bine;
# Travaliu:
# Stadiile și fazele travaliului;
# Nașterea:
# Tehnici de respirație și poziții favorabile;
# Bagajul de spital;
# Îngrijirea nou născutului;

Locul de desfășurare este Piața Gării 1 ( Gara Feroviară, lîngă Oficiul Poștal). Prețul cursului este 459 de lei. Înregistrați-vă la nr de telefon: 076004955

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente