Putin despre situația din Moldova: „Îl vom susține pe președintele Igor Dodon și pe partenerii săi de coaliție”

sdf

Vladimir Putin a declarat în cadrul unui interviu că Federația Rusă va susține majoritatea parlamentară formată din PSRM și Blocul ACUM. Totodată, liderul rus a specificat că această conlucrare este necesară pentru înlăturarea oligarhilor de la puterea țării.

„Cazul Republicii Moldova nu este unic, dar mult mai demonstrativ, deoarece puterea în Moldova, la fel ca și în Ucraina, a fost total uzurpată de către oligarhi. Ceea ce s-a făcut acum de către președintele Dodon, împreună cu partidul care până acum îi era în opoziție, este un pas în direcția construcției unui stat modern și civilizat. Noi îl vom susține pe Igor Dodon și pe partenerii săi de coaliție ca să scape de oamenii care au uzurpat țara”, a menționat Putin.

Vedeți mai jos secvența video:

Reamintim că, acum trei zile, Ministerul Afacerilor Externe din Rusia a emis un comunicat în care se spune că Moscova salută formarea coaliției de guvernământ și Guvernul nou format al Republicii Moldova. Autoritățile ruse sunt gata să colaboreze cu autoritățile alese în mod democratic în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente