La data de 12 iunie 2019, în cadrul evenimentului anual „Mastercard Day 2019”, FinComBank S.A. a fost decernată cu diploma „BANK OF MONEYSEND 2018 FINCOMBANK” de către Compania internaţională de plăţi Mastercard, pentru promovarea metodelor inovatoare de transfer de la card la card în Republica Moldova.

Recent, în toamna anului 2018, FinComBank S.A. a lansat platforma Clickpay.md, unica pe piața din Moldova,  ceea ce a facilitat siguranța transferurilor P2P.

Clickpay.md este primul și unicul în Moldova, care s-a conectat la platforma Mastercard Moneysend.mastercard.md, datorită căreia au devenit realitate transferurile de la card la card, știind doar numărul de telefon mobil al beneficiarului. Acest serviciu a fost deja lansat în Ucraina și este unic în Europa.

„Platforma Moneysend.mastercard.md oferă noi posibilități în domeniul transferurilor de bani, modificând  experiența utilizatorului: acum, transferul de bani poate fi realizat prin intermediul unui serviciu online, indicând doar numărul de telefon mobil al destinatarului, pe care acesta l-a legat de propriul card. Acest lucru a devenit nu doar mai simplu, dar și mai sigur, deoarece nu trebuie să oferiți cuiva datele cardului bancar”, a menționat într-un interviu acordat revistei Business Class Inga Andreeva, director general Mastercard în Moldova și Ucraina.

Platforma Clickpay.md este una sigură, deoarece a fost elaborată de către FinComBank S.A. în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare din România, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani. De asemenea, această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS). La rândul său, platforma Moneysend.mastercard.md corespunde tuturor standardelor de securitate, precum toate platformele Mastercard.

FinComBank S.A. exprimă înaltă considerație Companiei internaţionale de plăţi Mastercard pentru încrederea acordată și susținerea în realizarea ideilor și abordărilor inovatoare în domeniul trasferurilor bănești. Aceasta distincție confirmă aprecierea înaltă a activității echipei FinComBank S.A., desfășurate în cadrul strategiei de lunga durată a Băncii, una din prioritățile acesteia fiind elaborarea și implimentarea pe piața din Moldova a produselor și serviciilor online inovatoare.

Cei interesați pot acorda întrebări în secțiunea Feedback, puteți apela serviciul suport clienți: +373 22 269 966 sau pe pagina de Facebook.