Federațiile de Combat Sambo și de șah din Republica Moldova au anunțat că susțin noul Guvern

E1378CCB-A147-47FE-9F9B-108A7D104B35_w1023_r1_s

Astăzi, Federația de Combat Sambo a Republicii Moldova a făcut un anunț prin spune că respectă și susțin noul Guvern învestit, în frunte cu Maia Sandu.

De asemenea, Federația a îndemnat „toți sportivii să nu-și vândă demnitatea cu doi bani.”

Tot azi, și Federația de Șah din Republica Moldova a emis o declarație în care recunoaște legitim noul Guvern ales la data de 8 iunie. Conform jurnal.md, în declarație se menționează că Federația este solidară cu acțiunile Parlamentului și Guvernului, învestit la data de 8 iunie.

De asemenea, Federația îndeamnă toți membrii și susținătorii săi să se alăture acestei decizii, să contribuie la aplanarea spiritelor în societate, la asigurarea păcii și liniștii în țară.

Pe lângă aceste două Federații, susținerea noului Guvern a fost anunțată și de un grup de veterani de la Fulger. Aceștia au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă.

De la învestirea noului Guvern, în frunte cu Maia Sandu, mai multe localități din țară au anunțat că susțin această schimbare. Totodată, ieri, un grup de peste o sută de profesori de la UTM și-au manifestat sprijinul față de noul Executiv. Tot ieri, câțiva polițiști au anunțat că susțin noul Guvern și se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan. Declarațiile polițiștilor s-au soldat cu percheziții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente