Andrei Năstase despre secvențele video cu Igor Dodon apărute în presă: „Cel care a încălcat legea va fi pedepsit”

bleaaaa-920×520

Pe 8 iunie, Publika TV a făcut publice probele promise de către PDM cu privire la întâlnirea dintre Plahotniuc și Dodon. În întâlnire se vede cum Igor Dodon discută cu Plahotniuc despre un acord public și unul secret. Andrei Năstase a comentat aceste secvențe video în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV.

Andrei Năstase spune că unele secvențe video în care apare Dodon discutând cu Plahotniuc au fost trucate. Despre finanțarea PSRM însă, Liderul PPDA, spune că finanțarea partidelor din afară va fi pedepsită conform legii.

„Ceea ce am sesizat eu am transmis și colegilor mei din România pentru a le interpreta și aștept de la ei niște rezultate, din ceea ce am văzut eu am observat că ceva a fost trucat.

Nu ne-am pus ideea că PSRM nu și-a propus ideea federalizări, nimeni nu și-ai pus problema că nu ar fi existat acea idee, și atunci când am intrat în înțelegere cu PSRM, ne-am asigurat și am asigurat toată țara inclusiv și țările vecine, Ucraina, România că această înțelegere nu va avea drept obiectiv nici federalizarea nici tot ce propunea Plahotniuc.

Finanțarea PSRM din afară, este o problemă, bineînțeles este o problemă indiferent că e Dodon, Plahotniuc sau altcineva, cel care a încălcat legea despre finanțarea partidelor trebuie să fie pedepsit conform legii”, a menționat Andrei Năstase.

Vezi și:

(video) Probele făcute publice de PDM: Plahotniuc și Dodon s-au întâlnit și au negociat „un acord secret”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente