Prim-ministra Maia Sandu despre ultimele decizii ale Guvernului în Exercițiu condus de Pavel Filip. „Cu cât mai multe lucruri fac, cu atât mai ridicoli par”

maiaia

Prim-ministra Maia Sandu este invitata emisiunii Politica cu Natalia Morari, unde vorbește despre ultimele situații politice din țară și cum poate fi evitată criza politică.

„Aceste decizii denotă disperare și cred că este o ofensă la adresa SUA. Atunci când un guvern care nu mai are putere legitimă se apucă să ia asemenea decizii. Sunt sigură ca SUA nu va aprecia acestă atitudine și această acțiune. Cu cât mai multe lucruri fac, cu atât mai ridicoli par. Trebuie să predea puterea, să ia oamenii din preajma instituțiilor publice și să plece”, a spus Maia Sandu, în cadrul emisiunii la postul TV8.

Amintim că, întrunit într-o ședință, Guvernul în Exercițiu condus de Pavel Filip a decis în ședința de astăzi transferarea sediului Ambasadei Republicii Moldova din Statul Israel din Tel Aviv în Ierusalim. La fel aceștia au alocat terenul pentru construcția ambasadei Statelor Unite ale Americii, de pe strada București, fostul Stadion Republican. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente