Ofertă de vară! Doar azi și mâine aveți posibilitatea să procurați bilete pentru evenimentul Strawberry Day la preț promoțional. Pe 11 și 12 iunie, Chateau Vartely vă oferă reducere de 15% la toate biletele achiziționate.

Biletele pot fi procurate:

# iticket.md 

# Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401, tel: 373 68 278 359

# Orhei, Complexului turistic Château Vartely, str. Eliberării, 170/B, tel: +373 68 500 555

Festivalului Strawbery Day, va avea loc pe 16 iunie, începând cu ora 11:00, la complexul turistic Château Vartely.

Strawberry Day se află la cea de-a III-a ediție în care oaspeții vor combina vinurile și căpșunele. Aceasta reprezintă ocazia perfectă de a marca noile trenduri pentru sezonul estival în materie de vinuri și cocktailuri răcoritoare.

Strawberry Day la Château Vartely este unicul eveniment de acest gen din țară pentru că, la fel ca și în anii precedenți, toți oaspeții festivalului beneficiază de oferta All Inclusive!

Cu un singur  singur bilet ai totul inclus necondiționat, atât cât vrei: degustări de vinuri premiate la cele mai prestigioase concursuri internaționale, albe, roșii și rose, spumant și divinuri, combinații de cocktailuri răcoritoare și aromate cu căpșune, carne și legume la grătar, desert, excursie prin vinărie, poze memorabile și desigur multă relaxare și distracție repartizată pe zone:
# ZONA WINE COCKTAIL – degustare vinuri medaliate la concursurile internaționale, noutăți, cocktailuri în diverse combinații
# ZONA GASTRONOMICĂ – bucate din carne, legume la grătar, salată, deserturi și înghețată
# ZONA RELAX – spațiu dedicat relaxării, socializarii
# ZONA COPII – teren de joacă pentru copii, tobogane, activități distractive, animatori
# ZONA FOTO – decor amenajat pentru poze nelimitate
# ZONA TATOO -spațiu amenajat pentru doritorii de a-și face un tatoo cu henna
# Atmosfera va fi distinsă datorită muzicii live pe tot parcursul zilei și al unui  recital cu fenomenala Stela Boțan.
# EXCURSII – excursii ghidate prin vinărie la fiecare 30 de minute
# Fiecare oaspete va primi din partea Chateau Vartely un cadou – un pahar personalizat cu logo – o mică amintire despre un vin bun, o vinărie și desigur cel mai aromat festival al verii.

Urmărește pagina de Facebook a evenimentului AICI.

Vezi și:

(galerie foto) O tonă de căpșuni și 800 de litri de Sangria. Cum a văzut reporterul #diez „Strawberry Day/Wine Cocktails”