Recomandări #diez. Cele mai colorate evenimente pentru ziua de 11 iunie

925WECNCZH
Foto: Burst

Vara continuă, profită pe deplin de ea și petrece-o activ. Echipa #diez a selectat cele mai interesante evenimente la care poți merge în ziua de marți, 11 iunie.

#TOC

Teatrul Geneza Art vine cu un spectacol incendiar – „TOC”. Scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#„Interferențe culturale la Orheiul Vechi”

Din data de 11 iunie, o imagine, realizată în tehnologia Stereo Vision 3D de către Marec Saenderski și Vitold Baszyñsky, va fi expusă în Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, cu suportul Excelenței sale, Domnul Bartłomiej Zdaniuk, Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Unsprezece barbari tineri

„Lansăm antologia de poezie UNSPREZECE TINERI POEȚI DIN CHIȘINĂU, apărută în 2019, la editura Casa de PAriuri Literare, din București, în colecția falangă basarabeană. Vor vorbi despre carte: Moni Stănilă, Ronin Terente, Vitalie Colț și Dumitru Crudu. Vor participa poeții din antologie: Ion AGACI, Roman Andriiv, Artur COJOCARU, Paty COTLĂU, Cristina DICUSAR, Victoria EPURE, Daniel GRAMA, Dumitru GARCALIUC, Tatiana GROSU, Rafaela MALIC, Vitalie ȘEGA”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 11. 06. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 11 iunie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Vinuri de aur, cu Brigitte Leloup și Andrei Cibotaru

„Vă invităm la o degustare de zile mari: 6 dintre cele mai premiate vinuri moldovenești vor fi prezentate într-un eveniment deosebit la Purcari Wine Bar. Marți, 11 iunie, ora 19.00”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#X-MEN: DARK PHOENIX 3D

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente