Tinerii interesați de „arta” conviețuirii cu vecinii se pot înscrie la programul activEco din această vară

38152475 – © fotolia.com – vladgrin_7

Ești tânăr și dorești să faci lumea în jurul tău mai bună? Programul activEco invită tinerii cu vârsta între 18-30 ani la un seminar de weekend cu tema Economie de Colaborare. Evenimentul va avea loc pe data de 21-23 iunie, la Eco-Village Râșcova. 

Ideea e că fiecare dintre noi are ceva să ofere și ceva de ce ar avea nevoie: fie că e vorba de abilități, cunoștințe, bunuri sau servicii. Atunci când oamenii potriviți, cu resurse potrivite se conectează – fiecare necesitate poate fi satisfăcută.

Până la urmă, trăim într-o lume comună: împărțim aerul, apa, solul – înseamnă că putem împărți orice. Iar prezența tehnologiilor informaționale permite să ducem consumul colaborativ la o nouă treaptă.

Vino la seminar și află cum poți uni comunitățile de oameni prin proiecte de acces comun la resursele materiale și intelectuale. La seminar, participanții vor explora următoarele întrebări și vor dezvolta idei de proiecte:

#1. Cum să promovăm cultura colaborării în comunități de oameni?
#2. Cum să organizăm o platformă de acces comun la unelte în blocuri de apartamente, ogrăzi?
#3. Cum să creăm o comunitate/platformă online în care oamenii să facă schimb de cunoștințe, servicii și abilități?

Pe pagina evenimentului poți afla mai multe detalii și contacta organizatorii. Înregistrarea obligatorie până la 10 iunie 23:59 aici.

454

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente