Învață să spui „noroc” și pregătește-te să guști murătura. CNN recomandă turiștilor să viziteze Republica Moldova

http___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_190508123532-moldova-restricted
Foto: CNN

Pe site-ul televiziunii americane CNN a fost publicat un articol în care turiștilor le este recomandat să călătorească în țările mai puțin vizitate de pe pământ. Autorii spun că poți opta pentru un loc mai puțin popular, care poate fi la fel de frumos. Printre țările enumerate în articol se regăsește și Republica Moldova.

Republica Moldova a fost recomandată cititorilor pentru varietatea vinurilor și a vinăriilor din țară. Autorii spun că odată ajuns la Chișinău, ar trebui să încerci să descoperi vinotecile de aici. Nu este exclus că după această plimbare vei avea nevoie de o cură pentru mahmureală, așa că, tot aici, ai posibilitatea să încerci „sucul de murătură”, care te va ajuta la acest capitol.

Autorii specifică faptul că în Moldova pentru realizarea vinului se folosește un amestec de struguri caucazieni, europeni și locali. Aici poți găsi o varietate largă de vinuri: de la cele roșii seci și până la Ice Wine.

Autorii mai recomandă turiștilor să meargă la Ziua Națională a Vinului, unde pot gusta o mulțime de vinuri de la producătorii locali. Desigur, nu au uitat să menționeze de beciurile subterane „Cricova”, unde se regăsesc sticle personale ale lui Putin, dar și a altor personalități.

Spre final, autorii recomandă turiștilor să învețe să spună „noroc”, cuvânt care este rostit atunci când se ciocnesc paharele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente