Jurnaliștii din Moldova pot învăța despre procesele electorale în cadrul unei instruiri de weekend

1381654_529176363832937_102501722_n_3458108
Foto: cicde.md

„Weekend training: Media & alegeri” va avea loc în perioada 14-16 iunie 2019. La training sunt așteptați jurnaliști și jurnaliste din Moldova pentru o instruire și un dialog deschis cu experți naționali și internaționali din domeniul electoral.

Participanții vor avea oportunitatea să se implice în activități teoretice și practice împreună cu reprezentanții Comisiei Electorale Centrale și ai Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Prin desfășurarea acestei instruiri, CEC își propune să contribuie la familiarizarea participanților cu activitatea instituției în pregătirea și desfășurarea corectă a scrutinelor electorale, precum și particularitățile proceselor electorale între alegeri.

Persoanele interesate să participe la training sunt invitate să se înregistreze. Vor fi selectați 30 de participanți și participante. Înregistrarea participanților se va face în perioada 31 mai – 10 iunie. Participanții selectați vor fi contactați pe 11 iunie.

Trainingul este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente