(video) Băieții de la Comedy Zebra Show, invitați speciali la ședința Primăriei. Aceștia au propus lansarea unei aplicații

zbshow

Ședința Primăriei Chișinău de astăzi a fost una mai specială, întrucât au fost prezente persoane pe care nu obișnuim să le vedem la fiecare ședință. Este vorba despre băieții de la Comedy Zebra Show, care au propus lansarea unei aplicații.

Mai exact, umoriștii au propus lansarea aplicației „Adoptă o Zebră!”, în contextul lucrărilor de marcare a trecerilor pietonale care au loc în Capitală. Prin acest proiect, băieții își propun să motiveze societatea ca să fie mai civică.

„Locuitorii capitalei ar putea să facă poze în preajma casei sau în preajma liceului cu porțiunea care nu este marcată, concomitent cu poza ar putea pune și geolocația, pentru ca să fie mai ușor de identificat adresele și prin intermediul acestei aplicații informația să ajungă la administrația Primăriei”, a spus Roman Dumitru.

Primarul interimar a salutat ideea și a spus că este o inițiativă frumoasă care vine să ajute personalul Primăriei.

„Astfel vor fi semnalizate locațiile unde noi nu reușim să marcăm trecerile de pietoni sau unde avem treceri buclucașe, care duc spre nicăieri. Trebuie să ținem cont de faptul că avem peste 650 de mii de locuitori, dacă fiecare va adopta câte o zebră, să nu se întâmple că tot orașul va să fie numai zebre adoptate”, a menționat Ruslan Codreanu.

Totodată, băieții de la Zebra Show au propus ca cei care au posibiltate financiară să contribuie la vopsirea zebrelor. Mai mult, umoriștii au spus că-și asumă responsabilitatea să coloreze o zebră din preajma casei lor.

Urmăriți intervenția tinerilor de la Comedy Zebra Show de la minutul 41:20.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente