Surpriză pentru copii. Pe 1 iunie, micuții vor putea intra gratuit la Grădina Zoologică din Capitală

zoo

Grădina Zoologică din Capitală surprinde micii vizitatori, de 1 iunie, cu bilete gratuite. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu la ședința săptămânală a primăriei. 

Pe 1 iunie, Grădină Zoologică din Chișinău își deschide porțile gratuit pentru toți copii. Anul acesta va fi inaugurată și curtea rurală, o parte din Grădina Zoologică la care s-a lucrat ultimele șase luni”, a spus primarul general interimar.

La Grădina Zoologică din Chișinău se apropie de sfârșit lucrările de amenajare a „curții de la ţară”, unde vor fi expuse animale domestice mici și diverse păsări. Directorul adjunct al Grădinii Zoologice, Serghei Pînzari, a spus că pentru vizitatori va fi introdusă în premieră practica „grădinii zoologice de contact”.

„Aceasta înseamnă că vizitatorii, mai ales oaspeții noștri mici, vor putea să atingă animalele, să le hrănească, să se joace cu ele. Este vorba despre iepuri, cobai, porumbei, va fi chiar şi un ponei. Desigur, comunicarea vizitatorilor cu animalele domestice va fi urmărită de angajaţii noştri”, a spus Pînzari.

De asemenea, în perioada caldă a anului, programul Grădinii Zoologice din Chișinău se prelungește cu trei ore mai mult decât până acum. Programul de activitate în perioada de vară este de la ora 8.00 și până la 20.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente