Numeri zilele până când începe vara? Ia-ți bilete pentru Ziua Vinului Rosé la Castel Mimi și prinde un loc la marea distracție

MIMI_960x480 (1)

Ești gata să începi vara așa cum se cuvine? A început numărătoarea inversă! Câteva zile ne mai despart de evenimentul în nuanțe de roz – Ziua Vinului Rosé – prin care vom da start celui mai relaxant anotimp. Amatorii de rosé și-au notat ziua de 8 iunie în calendar, și-au eliberat agenda și, pentru a se asigura că prind un loc la picnicul organizat de Castel Mimi, la doar 35 de km de capitală, și-au procurat bilete pentru întreaga gașcă.

#De ce să vii? Dacă vrei să petreci o după amiază relaxantă departe de zgomotul orașului, să te delectezi cu muzică bună, să savurezi bucate alese, asortate cu vin rosé de calitate, în cantități nelimitate, atunci Ziua Vinului Rosé este ceea de ce ai nevoie.

#Ce te așteaptă? Câteva ore de distracții și relaxare ca la carte, alături de prieteni sau cu întreaga familie. Ai toată libertatea să descoperi secretele, aromele, gustul și nuanțele celebrului Cabernet Sauvignon de la „Castel Mimi”, premiat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles, și să cunoști oameni care au aceleași pasiuni ca și tine.

#Chill zone: Ia-ți pătura și pălăria și vino să te tolănești pe iarba verde din fața Castelului Mimi, monumentul de arhitectură inclus în „Top 15 Capodopere Arhitecturale ale lumii vinului”. Pentru un confort maxim, zona va fi împânzită și de bean-bag-uri, astfel te vei putea relaxa în voie, cu un pahar de vin rosé, lăsând razele soarelui să te alinte.

#Foodcourt: Locul unde talentații bucătari de la Castel Mimi îi invită pe toți oaspeții să se delecteze cu gustări și deserturi fine, care vor fi asociate în cel mai armonios mod cu licoarea trandafirie.

#Ziua Vinului Rose, organizată de Castel Mimi, îți oferă experiența unică de a testa cocktail-uri delicioase create din vin rosé, iar iubitorii acestei băuturi rafinate vor avea posibilitatea să participe la degustații ghidate de somelieri profesioniști.

#Kids zone: De Ziua Vinului Rosé, Castel Mimi poate fi o destinație perfectă și pentru familiile cu copii. Va fi amenajată o întreagă zonă de distracții dedicată celor mici, unde vor putea să deseneze în nisip sau să se transforme în prințese, eroi din povești și animalele lor preferate, cu ajutorul celei mai îndrăgite activități pentru ei – painting-ul. Iar pentru ca să fie în pas cu tendințele evenimentului, aceștia vor fi serviți cu compot de fructe, de culoare rosé.

#Live concert: Începând cu ora 15:00 uităm de moleșeală și ne distrăm la un concert mirific susținut de duetul Tania Cerga & Andrei Glavan. Atmosfera va fi destinsă și de „Jackets Band”, surpriza serii fiind concertul solo susținut de Ilia Sorocean, unul dintre membrii trupei. Pentru că în program este inclusă și zbânțuiala, cei dornici să încerce ceva nou, sunt provocați să participe la lecțiile de dans, organizate pentru toți vizitatorii, de câțiva dansatori iscusiți. Ai gijă să nu uiți acasă încălțămintea comodă. Totodată, turneul de Bocce va fi organizat pentru toți vizitatorii interesați să-și dezvolte abilitățile tactice și strategice.

Proiecțiile video pe clădirea castelului și „dansul” havuzului muzical sunt alte delicii pregătite cu mare drag pentru public.
Iar pentru a fi în trend cu nuanța evenimentului, nu uita dispoziția bună și hainele în nuanțe de roz. Noi vom avea grijă să te răsfățăm cu vin rosé!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente