(foto) Mai mulți profesori de la UTM au fost premiați cu „Cristalul calității” pentru merite deosebite în inginerie și activități inginerești

collage premimim

Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a făcut totalurile anului 2018 și a decernat premiile „Cristalul calității”. Premiile sunt acordate instituțiilor de învățământ (programe de studii, departamente, facultăți) și persoanelor, inclusiv din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, care au contribuit la promovarea culturii calității în învățământul din Republica Moldova.

Pentru promovarea culturii calității și rezultate excelente obținute în procesul de evaluare externă a programelor de studii superioare de licență din domeniul general de studii Inginerie și activități inginerești, Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a decernat Diploma de recunoștință și Premiul „Cristalul calității” Universității Tehnice a Moldovei.

1-24
4-23-1030x687

La fel, a fost înalt apreciată activitatea Raisei Druță, doctor în științe, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Oenologie și Chimie, prodecan al Facultății Tehnologia Alimentelor și a drei Ana-Maria Cîrja, președinte al Senatului Studențesc UTM, studenta gr. DTP-151, Facultatea Textile și Poligrafie (reprezentant al studenților care a fost implicată în mai multe comisii de evaluare externă) – pentru promovarea culturii calității prin corectitudine, responsabilitate și profesionalism în activitățile de evaluare externă.

2-24-1030x988
3-21-697x1030

Premiul „Cristalul Calității” și Diploma de recunoștință din partea ANACEC a revenit Facultății Textile și Poligrafie, programului de studii superioare de licență „Design și tehnologii poligrafice” (responsabil de program: Viorica CAZAC) – pentru promovarea culturii calității și rezultate excelente obținute în procesul de evaluare externă.

5-18-1030x634
6-17

Premiile „Cristalul Calității”, precum și diplome de laureat, au fost înmânate și celor 12 câștigători ai Concursului Național „Teza de doctorat de excelență a anului 2018”, care a ajuns la cea de-a 9 ediție. Reprezentantul UTM care a obținut acest premiu în domeniul ştiinţelor reale şi tehnice este Pavel Nicolaev cu teza de doctor „Măsurătoare de impedanță cu rezonanță simulată în coordonate carteziene, specialitatea 273.02.

7-16
8-13
9-13
10-13

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente