Cum va arăta Galaxy Note 10, planificat pentru lansare în această vară

samsung-galaxy-note-10-vertical-camera

Samsung va lansa Galaxy Note 10 în această vară. Potrivit ultimelor zvonuri, noul phablet va avea nu mai puţin de patru variante de echipare, însă designul exterior şi dotările oferite nu diferă prea mult de actuala serie Galaxy S10 scrie go4it.ro.

Niciuna dintre variantele Note 10 pregătite nu include ecran pliabil, iar tehnologia care permite ascunderea camerei frontale sub suprafaţa neperforată a ecranului pare că a fost lăsată pentru una dintre generaţiile smartphone viitoare. În schimb, noul flagship Samsung apare ca o evoluţie a modelului Note 9.

Galaxy Note 10 se va deosebi de modelul actual prin designul all-screeen fără benzi negre deasupra şi dedesubtul ecranului, respectiv prin perforaţia aplicată în dreptul lentilei camerei foto. Comparat cu modelul S10, noul phablet va avea o perforaţie mai mică, Samsung perfecţionând între timp modului coptic folosit pentru camera frontală.

La partea din spate, Note 10 va avea ca element distinctiv sistemul de patru camere foto grupate pe verticală. Este posibil ca schimbarea orientării camerei foto să fie decisă pentru a face loc unui acumulator de 4300 mAh, menţionat în unele zvonuri.

În timp ce Galaxy Note 8 şi Note 9 au avut fiecare câte patru versiuni de culoare, succesorul Note 10 va creşte oferta la cinci versiuni de culoare. Însă la momentul lansării, Samsung va livra Galaxy Note 10 doar în trei versiuni de culoare: Prism Black, Prism White şi Flaming Pink. La acestea se va adauga şi versiunea Cloud Silver, alături de încă o nuanţă de roşu a cărei denumire oficială nu este cunoscută deocamdată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente