(foto) Cine sunt câștigătorii concursului național „Teza mea de doctorat în 180 de secunde”

fotocast

Pe 22 mai a avut loc finala concursului național „Teza mea de doctorat în 180 de secunde”. În cadrul finalei, 10 doctoranzi și tineri doctori în științe din 7 universități din Republica Moldova, și-au prezentat subiectele de cercetare, în limba franceză, în termeni accesibili, unui public divers şi neiniţiat în doar trei minute.

Acest concurs este este inspirat din Three Minute Thesis (3MT®), conceput de către Universitatea din Queensland, Australia, iar din 2014 se organizează în peste 20 de ţări francofone din lume și se organizează pentru prima dată în Republica Moldova.

Vedeți mai jos cine sunt câștigătorii:

#Premiul I – Sveatoslav POSTORONCA, Universitatea Tehnica din Moldova, subiectul tezei – „Integrarea micro-rețelelor inteligente în rețelele de distribuție a energiei”

thumbnail (1)

#Premiul II – Nina PUTUNTEAN, Universitatea Agrara de Stat din Moldova, subiectul tezei – „Dezvoltarea axiologiei literar-artistice a studenților în contextul studierii textelor din literatura internațională”

thumbnail (2)

#Premiul III și premiul acordat prin votul publicului – Ana BULAT, Universitatea Pedagogica de Stat „Ion Creanga” din Moldova, subiectul tezei – „Evaluarea competentelor lingvistice cu ajutorul tehnologiilor informaționale în predarea limbii franceze”.

thumbnail (3)

Concursul a fost organizat de Reprezentanța din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei (AUF), în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC) și Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

thumbnail (4)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente