Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 23 mai, o zi frumoasă de joi

pexels-photo-2050979
Foto: Edu Carvalho

Ziua de joi e o mică vinere, prin urmare pregătiți-vă buna dispoziție și ieșiți din rutina zilnică, iar pentru ca ieșirile să fie mai plăcute, echipa #diez v-a pregătit o serie de evenimente la care puteți să mergeți. 

# Student FEST – 2019

Image may contain: one or more people and text

Joi, 23 mai, începând cu ora 14:00 studenții tuturor universităților din Republica Moldova își vor da întâlnire pe teritoriul Digital Park. Vino împreună cu prietenii, colegii de facultate, sau de liceu și distrează-te în compania celor mai tari DJ și interpreți din țară, dar și de peste hotare. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Încercuri cu Vali Boghean Band

Image may contain: text

Melodia și cuvântul au mers la braț sute de ani și milioane de inimi au bătut și s-au stins pentru ele.  A fost un drum lung până au ajuns la Chișinău. Vali Boghean Band vă invită la un spectacol menit să vă aducă o experiență spirituală unică aducând pe aceeași scenă tineri poeți alături de muzicieni cu experiență. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Female Founders and the Future

Image may contain: 4 people, people smiling

Ești femeie și vrei să te afirmi în lumea antreprenoriatului? Ți-ai pus drept scop să contribui la spargerea plafonului de sticlă care persistă atât la noi în Moldova cât și la nivel global? Vrei să cunoști cum pot fi evitate obstacolele din calea unei femei cu o idee stelară de afacere? Vino joi, 23 mai, la Digital Park în cadrul Startup Grind Chișinău, ediția Female Founders and the Future. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Proiecție Moldova 89-91: Festivalul Cronograf 2019

Image may contain: one or more people, people dancing, swimming, text, water and outdoor

Milk Films Production vă invită la proiecția filmului documentar ”MOLDOVA 89-91”, ce va avea loc în cadrul festivalului de film documentar CRONOGRAF. În documentar sunt relatate evenimentele ce au dus la proclamarea independenței Republicii Moldova. O istorie povestită de la prima sursă, printre protagoniștii filmului enumerându-se Mircea Snegur, Vladimir Voronin, Iurie Roșca, Stepan Topal și nu doar. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Blues & Rock’n’roll Live at the Terrace!

Image may contain: one or more people and text

Joi, 23 Mai, la ora 20:00 Kira’s Club vă așteaptă la o sesiune de muzică live cu specific american (blues, Rock’N’Roll, folk, country, jazz)!
O combinație superbă dintre voce și instrumente (chitară și saxofon) cu un duet care vor delecta publicul cu muzica live în seara de 23 mai, la 20:00! Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Pub Quiz: Season #11

Image may contain: 3 people, people smiling, text and indoor

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Recital de Pian cu Serghei Constantinov

Image may contain: 1 person, text

Vreți să petreceți o seară de joi într-un mod liniștit, calm, cu o doză sporită de cultură? Serghei Constantinov va prezenta o seară la pian, interpretând lucrările lui Shubert și Liszt. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente