Începe vara în cel mai stilat mod posibil. Vino pentru o seară în lumea modei, la Fashion Soirée

collage

Ce purtăm în această vară? Ce ținută alegem pentru o zi toridă petrecută în oraș, sau poate o seară mai răcoroasă la munte sau la mare?  Răspunsul la aceste întrebări îl găsești cu ușurință la Fashion Soirée, pe 5 iunie.

Resort Collections 2019, unicul eveniment de modă care prezintă colecțiile special pregătite pentru sezonul estival ale tinerelor talente în domeniul design-ului vestimentar, dar și ale brand-urilor consacrate și bine cunoscute de public. Texturi ușoare, croieli vaporoase, culori vii, văratice te vor ajuta să suporți mai ușor canicula și să te bucuri din plin de sezonul vacanțelor și relaxării.

Peste 90 de femei, vedete TV, cântărețe, actrițe, femei de afaceri, bloggeriţe şi reprezentante ale comunităţii diplomatice, își vor asuma rolul responsabil și deloc ușor de model și vor păși cu îndrăzneală pe podium, demonstrând în fața a 250 de invitați rezultatul muncii designerilor autohtoni.

La această ediție a evenimentului vor fi prezentate colecțiile a 20 designeri:

cartonas designeri

Atmosfera se anunță a fi de excepție iar invitații se vor detașa de rutina orașului și vor evada într-o „călătorie pe malul mării”.

Fashion Soirée Resort Collections, un eveniment satelit al Moldova Fashion Days, este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor strategici USAID, Guvernul Suediei și UK Aid.

Data – 5 iunie 2019, ora 18:00
Locația – Aleea Restaurantului Pani Pit, str. 31 august 1989, 115

Biletele le puteți găsi în vânzare pe iticket.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente