Ruslan Codreanu: „Am fost amenințați și intimidați, și insultați. Dar regulile sunt reguli pentru toți”

codreanu

Regulile sunt reguli și trebuie respectate de către toți. Aceasta a declarat astăzi primarul interimar, Ruslan Codreanu”, despre comercianții ambulatorii care au protestat săptămâna trecută în fața Primăriei.

„Când am inițiat reforma comerțului ambulant împreună cu colegii, atunci când am început să evacuăm comercianții ambulanți, dar și gheretele, am fost amenințați și intimidați, și insultați. Însă a fost stabilit clar un lucru, comerțul ambulant nu este despre a scoate sau a nu scoate gherete, dar este în primul rând despre siguranța alimentelor și în al doilea rând, despre aerisirea orașului, astfel încât să creăm condiții pentru pietoni”, a menționat primarul interimar în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

Mai mult, Codreanu a spus că și în acest an vor fi organizate iarmaroace și nu va fi limitat nemeni de a a-și vinde prodesele. Săptămâna aceasta va fi semnată o dispoziție pentru iarmaroacele sezoniere.

Amintim că, mai mulți comercianți ambulatorii au protestat săptămâna trecută în fața Primăriei, motivând că nu au unde își comercializa produsele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente