Începe săptămâna cu recomandările #diez. Cele mai bune evenimente la care să mergi pe 21 mai

48WN8Q7JZS
Foto: Bruce Mars

Fiecare zi poate fi deosebită dacă o petreci cu oameni dragi, la evenimente frumoase. Echipa #diez îți aduce câteva recomandări pentru 21 mai, care te vor ajuta să-ți colorezi acest început de săptămână.

#Zilele Literaturii Române la Chișinău

Pe 21 mai, la ora 19.00 sunteți invitați la Dezbateri film & carte: Marginalii. Filmul Soldații. O poveste din Ferentari. După romanul omonim al lui Adi SCHIOP,  în regia Ivanei MLADENOVIC.

Invitații serii vor fi Adi SCHIOP, Dinu GUȚU. Evenimentul va fi moderat de Victoria CUȘNIR & Vasile ERNU.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

#Teodance Lecție Deschisă

Persoanele pasionate de dans sunt invitate la o nouă ediție a tradiționalului spectacol Lecție Deschisă, cu genericul „Rising Stars Show”, care va avea loc pe 21 mai, ora 18:30, la Teatrul de Revistă „Ginta Latină” din capitală.

În program: cursanții Studioului de Dans Teodor și ai Studioului de Muzică și Artă Interpretativă – TeoVoice Studio.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

#GreenTech Rangers | Inspirational Workshops

Încerci să faci schimbări în gestionarea deșeurilor: reduce / reutilizare / modele de reciclare, energie regenerabilă / depozitare, agricultură sau de producție alimentară? Atunci participă la workshop-urile inspiraționale organizate în cadrul programului GreenTech Rangers.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Expoziție de pictură cu un număr de performance „You Power”

Dacă îți place arta, atunci acest eveniment este potrivit pentru tine. În cadrul expoziției va fi prezentat și un număr de performance, unde artista va reflecta sentimentele, emoțiile și bătăliile interioare, pe care le trăiește fiecare om, atunci când este diferit, și blamat că nu se încadrează în idealurile și standardele societății. De asemenea, performance-ul va dezvălui secretul puterii lăuntrice, pe care ne temem să o arătăm lumii, din cauza acelorași stereotipuri și etichete.

Mai multe detalii despre expoziție găsești AICI!

#JOHN WICK 3: RĂZBOI TOTAL 2D

În cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, iar o armată de vânători încearcă să-l prindă. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente