(foto) Au făcut un foc de tabără, s-au dat în leagăn și au alergat desculț. Cum arată o ieșire în parc a familiei regale

2
Foto: MATT PORTEOUS

Ducesa din Cambridge și-a prezentat grădina la expoziția de flori din Chelsea. Cuplul regal a mers în grădină alături de copiii acestora, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, a cărui primii pași au fost înregistrați în imagini foto și video impresionante, scrie bbc.com.

Copiii au petrecut o duminică în grădina Back to Nature, care are o casă pe copac, un leagăn și alte atracții. Grădina a fost co-creată cu arhitecții peisagiști Andree Davies, Adam White și Societatea Horticolă Regală.

Charlotte a fost fotografiat pe un leagăn, în timp ce George fugea desculț într-un curs de apă și Louis alerga cu un baston.

În ultimele luni, George, Charlotte și Louis i-au ajutat pe mama lor să colecteze frunze, mușchi și crengi, care au fost apoi încorporate în grădină. Ducele de Cambridge a fost văzut jucându-se cu familia sa în imaginile publicate de Palatul Kensington, realizate de fotograful Matt Porteous.

1
Photo Credit: MATT PORTEOUS
2
Photo Credit: MATT PORTEOUS
3
Photo Credit: MATT PORTEOUS
4
Photo Credit: MATT PORTEOUS
2 - Copie
Photo Credit: MATT PORTEOUS
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente