„I drink and I know things”, de data această apă. Mai multe PET-uri au putut fi observate în ultimul episod Game of Thrones

Screen_Shot_2019_05_20_at_1.48.32_AM.png.0

Dacă în episoadele anterioare au apărut mai multe elemente care ușor nu se încadrează în lumea din Westeros, atunci în ultimul episod Game of Thrones apar mai multe PET-uri de apă.

Primul cadru în care apare PET-ul a fost difuzat la minutul 46.19, o altă sticlă putând fi văzută câteva minute mai târziu. O sticlă este plasată chiar în spatele unui picior al personajului Samwell Tarly, o alta se află în spatele scaunului pe care este aşezat Ser Davos.

Anterior, episodul nr. 4 din ultimul sezon al Game of Thrones a devenit faimos dintr-o greșeală de editare, și anume, un pahar de cafea de la Starbucks, uitat pe o masă, chiar în dreptul pesonajului Daenerys Targaryen, regină a dragonilor.

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente