Mergi la muzeu, și nu numai! Evenimentele primei zile de weekend

art-black-and-white-black-and-white-21264

În prima zi de weekend, cea de sâmbătăm principalul eveniment este desigur legat de noaptea Europeană a Muzeelor. Totuși, mai sunt lucruri pe care le poți vedea. Mai multe, le vedeți un picușor mai jos:

#POT Music 2019 – Semifinala 3

POT Music revine în atenția publicului neastâmpărat și neliniștit anunțând cea de-a 3-a semifinala al concursului pentru trupele începătoare ce abordeaza un stil de muzica Alternativ.
Veniți să-i descoperim și să-i sustinem pe cei ce sunt la început de cale, dar care au ce arăta publicului. Toată lumea prezentă la concert va avea posibilitatea să voteze pentru trupa 2 trupe participante. Astfel, vom decide împreună care din aceste trupe va merge în etapele urmatoare ale concursului. Mai multe detalii aici. 

#Noaptea Europeană a Muzeelor

Sâmbătă, 18 mai 2019, 17:00-00:00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei Vă invită să participaţi la manifestările prilejuite de NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR! Vezi aici detalii. 

#Nuit européenne des Musées 2019

Des expositions interactives, un lancement de livre, un concert de musique classique, des ateliers de peinture sur céramique et de calligraphie médiévale pour enfants et adultes, une merveilleuse foire d’artisanat folklorique et tout cela se terminant par un concert nocturne. Visitez le musée, nous vous promettons une expérience incroyable!

#Ziua Internațională și Noaptea Europeană a Muzeelor

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală Vă invită într-o fascinantă călătorie în timp și spațiu, în lumea artei, a scenei și a muzicii, însoțiți de meșteri fauri cu mâini de aur, care știu să mânuiască condeiul, instrumentele meșteșugărești, săbiile de luptă, slovele cu duh și să stăpânească dansul focului. Pe parcursul acestei călătorii veți simți ritmul de Horă, de FanFară și de tobe africane, veți visa pe note de muzică celtică și veți admira creații vestimentare noi. Pentru cei mai harnici, propunem să deprindeți meserii demult uitate, redescoperite și promovate de către meșteri tineri. Vezi mai multe detalii aici. 

#Filmul „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” 3D

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente