„Mereu am fost un copil cu ambiții mari!” Dansatoarea Tatiana Verega spune despre experiența de a bate un record mondial și cartea pe care o scrie

collage

Tânăra Tatiana Verega are „abdomen de fier”, prin urmare și-a propus să-și înscrie numele în Cartea Recordurilor lui Guinness ca femeia care poate sta cel mai mult timp în poziția plank, și a reușit. Dansatoarea a stat în această poziție 3 ore și 45 de minute.

Tatiana spune că motivația vine din stilul de viață pe care l-a avut în copilărie și cel pe care îl are acum. „Ca să dobândesc ceva, trebuia să merit acest lucru. Aceasta m-a învățat să muncesc mult pentru a obține tot ceea ce-mi doresc. Mereu am fost un copil cu ambiții mari!”

„Trebuie doar să faci un plan, să te ții de el și să-l execuți. Atât de simplu”

A ales exercițiul plank, deoarece este unul complicat și acceptând asemenea provocări simte cum se depășește pe sine. „Progresul personal e o prioritate pentru mine. Pe lângă faptul că vreau să mă întrec cu mine însămi, vreau să motivez și alți oameni.”

Image may contain: 2 people, including Tatiana Verega, people smiling, people standing

Mesajul pe care vrea să-l transmită tânăra, este că totul devine posibil dacă ai încredere în propriile forțe și îți dorești mult acel lucru. „Trebuie doar să faci un plan, să te ții de el și să-l execuți. Atât de simplu.”

Recordul de 3 ore și 45 de minute stabilit de moldoveanca Tatiana Verega, deocamdată nu este oficial. „Recordul încă nu a fost înscris în Cartea Guinness, deoarece este un proces de verificare și aprobare, care durează de la 5 la 12 săptămâni. Până atunci, nu încetez să mă dezvolt.” Tatiana promite că într-un an, sau mai devreme, va repeta performanța de a sta în poziția plank, deoarece e sigură că este capabilă de mai mult. Image may contain: 2 people, including Tatiana Verega, people smiling, people standing

Tatiana ține să menționeze că nu a fost plătită pentru performanța sa. „Nu am stat 3 ore și 45 de minute în poziția plank pentru bani. Da, am primit donații, dar acestea vor fi folosite în scopuri nobile, pentru a invita coreografi profesioniști din Los Angeles în sala mea de dans, ca să antreneze copiii talentați care nu-și pot permite acest lux.”

Image may contain: 12 people, including Tatiana Verega, people smiling, text

„Acum scriu o carte cu povestiri din viața personală și profesională”

În prezent, pe lângă performanțele fizice, Tatiana se dedică scrisului. Tânăra redactează o carte cu povestiri din viața ei personală și profesională. „Vreau să spun lumii de unde am venit și cum am reușit să ajung persoana de acum. E o carte nu doar cu povești, dar și lecții, și momente de inspirație, și încurajare.”

În ceea ce ține de planurile pentru viitor, Tatiana are o agendă plină. „Nu a fost vreodată să nu știu ce voi face mai departe. Acum mă focalizez pe finalizarea și publicarea cărții, dezvoltarea personală și desigur pe antrenarea micilor și marilor mei dansatori.”

1

2

Tinerilor Tatiana le sugerează să creadă în sine și să nu să se demoralizeze dacă nu au reușit din prima încercare să-și realizeze visul. „Încearcă de mii de ori, până când vei reuși.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente