Centrului cultural America House, va găzdui prima ediție a Târgului Universităților din SUA (University/Alumni Fair). În cadrul târgului tinerii din Moldova vor avea posibilitatea să interacționezi cu vorbitori nativi, dar și frecventa, în paralel, sesiuni de informare privind depunerea dosarului pentru studii în SUA.

Eveniment va întruni absolvenți ai instituțiilor de invățământ din Statele Unite. Aceștia sunt voluntari din cadrul Programului Corpul Păcii, colaboratori ai mai multor programe finanțate de Departamentul de Stat al SUA, cât și conaționali de-ai noștri care au beneficiat de burse de studii.

Tinerii prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să interacționezi cu vorbitori nativi, să participe la sesiuni de informare privind depunerea dosarului pentru studii în SUA, susținerea examenelor standard precum TOEFL sau IELTS, alegerea specialiților de interes etc. Speakerii vor împărtăși mai multe detalii în cadrul prezentărilor și a sesiunilor de Q&A.

60381820_2009194079375636_1242997551603384320_n

Cei mai activi participanți din cadrul evenimentului vor avea posibilitatea de a câștiga premii în cadrul unui concurs secret. Persoanele interesate pot participa la Târgului Universităților din SUA  pe 18 mai la America House, str. Bănulescu-Bodoni 27, intersecție cu strada București.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.