Viața trebuie trăită la maxim. Super recomandări de la #diez pentru ziua de vineri

58692058_198187377812616_3899781851100003170_n
Foto: Liubomir Gutu

Te-ai gândit ce vrei să faci vinerea asta? Dacă nu ai, deocamdată, idei „geniale” atunci echipa #diez îți oferă câteva sugestii și recomandări pentru o zi productivă.

John Wick 3: Război total

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

dd

Protest !!! Sunt împotriva majorării prețului la combustibil!

Asociația ГБM „Orașul Fără Maxi-Taxi”cheamă toți proprietarii de autoturisme, dar și ceilalți cetățeni afectați de ridicarea prețurilor la produsele petroliere să se alăture protestului „Sunt împotriva majorării prețului la combustibil!” care se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale. Începutul protestului este ora 18:00.

4 MAMA

„4 MAMA” este un spectacol despre viață și sensul ei, despre femei, bărbați, dragoste, relații și încercările prin care trece un om conștient și înțelept. Spectacolul reflectă viziunea despre responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi față de sine însuși în raport cu lumea în care trăim.

Este timpul ca oamenii să învețe să răspundă pentru faptele lor, pentru gândurile pe care le au și pentru fiecare cuvânt. E timpul să tratăm viața cu mai multă înțelepciune și să ne dăm seama că ceea ce se întâmplă cu un om, se întâmplă, de fapt, cu o lume întreagă.

Prețul biletelor: 150 de lei. Spectacolul se va juca la Teatrul Geneza Art, cu începere la ora 19:00.

Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

Expoziţiile Igor Svernei și Agnieszka Zawisza

În cadrul ediției actuale a Bienalei Internaționale de Pictură, conform programului de manifestări, Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși” al Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova, vă invită vineri, 17 mai, la ora 16.00 la vernisarea de expoziții a doi remarcabili artiști, laureați ai premiilor Ediției 2017: Igor Svernei (Republica Moldova), laureat al Marelui Premiu și Agnieszka Zawisza (Polonia), laureată a Premiului I.

Ambii expozanți, cu viziuni artistice distincte, se bucură de apreciere și de un real succes în contextul evoluărilor publice din ultimii ani. Organizarea expoziției artistei din Polonia, a fost posibilă datorită implicării și sprijinului direct al Institutului Polonez din București. Pagina evenimentului aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente