Condei, săbii și tobe. Vezi care este programul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală pentru Noaptea Muzeelor

muzeul de etnografie si ist nat

A devenit o tradiție ca anual, la data de 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, să se organizeze noaptea muzeelor, eveniment a cărui scop este introducerea omului în lumea artei. În acest an, evenimentele se vor desfășura sub genericul Muzeele – hub-uri creative: viitorul tradiţiilor.

De altfel, fiecare muzeu își programează anumite evenimente care să trezească interes și să fie pe placul vizitatorilor.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie naturală invită oamenii într-o fascinantă călătorie în timp și spațiu, în lumea artei, a scenei și a muzicii, însoțiți de meșteri fauri cu mâini de aur, care știu să mânuiască condeiul, instrumentele meșteșugărești, săbiile de luptă, slovele cu duh și să stăpânească dansul focului.

Pe parcursul acestei călătorii veți putea simți ritmul de Horă, de FanFară și de tobe africane. Pentru cei mai harnici, muzeul propune să deprindă meserii demult uitate, redescoperite și promovate de către meșteri tineri.

Echipa #diez îți propune să vezi programul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală și să alegi evenimentele care sunt pe placul tău.

program-noaptea-muzeelor...

 

Autoare: Iulia Vrabie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente