(foto) Amintiri păstrate într-o Fotocarte. Nimic nu se compară cu plăcerea de a răsfoi un album foto

Facebook_1200 x 628 Copy 2

Albumele cu fotografii se deschid cel mai adesea în zilele de sărbătoare, când familia se adună și răsfoiește amintiri, se amuză și cei mici văd cum arătau bunicii și părinții lor când erau foarte tineri. Odată cu pozele se relatează și o mulțime de întâmplări și povești din trecut. Copiii sunt de-a dreptul încântați și le citești pe chip dorința de a avea și ei un album cu poze în care să fie personajele principale. 

#Cum păstram pozele astăzi?

Zilnic faci zeci de poze cu întreaga familie. În plus, datorită evoluției tehnologiei, dar și a rețelelor de socializare, trimiți poze pe Whatsapp, Facebook, ai postat poze pe Instagram, iar în telefon ai o adevărată galerie foto. Ori de câte ori cineva a vrut să îți vadă familia, ai deschis repede smartphone-ul. Ce telefon sau ce rețea de socializare va deschide copilul tău peste 20 – 30 – 40 de ani ca să-și amintească de copilărie?

articol 1

#Dăruiește-i o Fotocarte!

Telefoanele se strică, se pierd, la fel și laptopurile, dar o Fotocarte va fi păstrată cu grijă și atenție. Ce este o fotocarte? O carte cu pozele pe care tu le alegi și le aranjezi cum îți place într-un editor online, în care poți adăuga și texte, imagini de fundal. Poți alege personal dimensiunea și numărul de pagini. La final te vei bucura de un produs de calitate, în care sunt adunate amintiri și emoții dragi.

Lasă-ți imaginația liberă și alcătuiește în câțiva pași o fotocarte.

articol 3

Iată, pe scurt, cum să procedezi:

1. Creează-ți un cont pe Celebook și accesezi editorul online apăsând pe orice buton “comandă acum” de pe site.
2. Alege dimensiunea, încarcă pozele preferate, aranjează-le pe pagini și adaugă textele sugestive, dacă îți dorești.
3. Adăugă Fotocartea ta în coș.

De restul se ocupă echipa Celebook. Fotocartea se tipărește în Olanda și îți este livrată în decurs de 12-16 zile la adresa dorită.

articol 4

Vestea bună este că până pe 19 Mai, la Celebook poți crea fotocărți și Albume Foto, beneficiind de Ofertă +40 Pagini EXTRA gratis.

Celebrează viața!

articol 5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente