„Don’t cry for me Moldova! Make me smile!”. Legendarul Sir Tim Rice vine la Chişinău

Concert de Caritate 2

Vineri, 17 mai 2019 la Filarmonica Națională va avea loc o seara de excepție „Don’t cry for me, Moldova! Make me smile!” cu prezența legendarului Tim Rice, laureat al premiilor Emmy, Grammy, Oscar, unul din doar cei 50 de artiști listați de EGOT.

Tim Rice e cunoscut pentru Jesus Christ Superstar, Evita, The Wizard of Oz, Aladdin, Beaty and the Beast, The Lion King. A colaborat cu Elton Jonn, ABBA, Ennio Morrricone, Andrew Lloyd Webber. Numele său este inscripționat pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, iar hiturile pentru care a scris sunt adorate în toată lumea.

Tim vine la Chișinău în compania lui Tony Hawks, autorul bestsellerului „Jucând Tennis cu Moldovenii’ , după care a fost produs și filmul cu același nume. Scriitor, actor, bard, Tony Hawks este și un umorist fenomenal, îndrăgit pentru totdeauna de cei care au avut șansa de a savura din show-urile lui.

Vedetele locale vor delecta publicul cu cover-uri pe cele mai cunoscute hituri ale lui Tim Rice. Cristina Scarlat , Geta Burlacu, Pasha Parfeni si Aliona Moon, Vitalie Todirașcu, Serj Kuzencoff, Vladimir Fotescu, Aliona Triboi, Anatol Durbală și TeoVoice vor alimenta sinergia acestei seri moldo-britanice.

Evenimentul va fi în engleză, iar fondurile colectate vor fi direcționate pentru construcția unei săli de reabilitare a copiilor cu dizabilități din Moldova.

Bilete disponibile pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente