Chiar dacă pentru ziua de mâine sunt anunțate ploi pe întreg teritoriu țării, vă puteți face ziua mai frumoasă cu evenimente care sunt programate pentru această zi. Dacă încă nu te-ai decis unde să mergi pe 15 mai, echipa #diez vine cu o serie de recomandări.

# Moldova Pride 2019

No photo description available.

Festivalul Comunității LGBT din Moldova „Moldova Pride” este organizat cu scopul de a spori vizibilitatea comunității LGBT din Moldova și a organizației GENDERDOC-M, pentru a iniția discuții pe diverse teme și probleme legate de drepturile LGBT și pentru a măsura nivelul toleranței în societate. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Recital de Orgă

Image may contain: 2 people, people smiling

Nu știi unde să mergi miercuri? Mergi la un recital de orgă. Intrarea este liberă. Mai multe detalii vezi aici

# Master-class gratuit pentru copii „Crearea animației”

Image may contain: 1 person, text

Copilului Dumneavoastră îi place să învețe lucruri noi în fiecare zi? Des Vă întreabă cum sunt creați eroii desenelor animate moderne? Și cu siguranță ar dori să învețe cum se creează personajele proprii? E timpul să-i orientați interesul în direcția cea bună! Mai mult timp vedeți pe Facebook. 

# I #DonateMyBirthday // May Edition

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Parfumierul

Image may contain: one or more people, text and close-up

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”. Mai multe detalii urmărește pe Facebook.