Trupa Night Guguță vă așteaptă la premiera spectacolului „Leonce și Lena”, care va avea loc pe 19 mai, la ora 18:00. Pentru prima dată pe o scenă din Moldova va fi montat spectacolul „Leonce și Lena” de Georg Büchner.

Această premieră se va desfășura la Teatrul de păpuși „Guguță”, strada Maria Drăgan 1.

Piesa „Leonce și Lena” este una dintre cele mai cunoscute lucrări ale poetului și dramaturgului german Georg Büchner. Cu toate că este considerată o comedie, lucrarea, de fapt, este o satiră mascată cu umor.

„O poveste banală și previzibilă de dragoste, despre nimic și despre toate… sau nici despre una, nici despre cealaltă… sau despre cu totul altceva”.

Regia și scenografia este realizată de Vlad Ciobanu.

În scenă vor evolua actorii trupei „Night Guguță”: Cristian Golovca, Ala Buhnă, Eugen Nicov, Mihaela Căpățină, Cristina Trînbaci, Cătălin Lungu, Pavel Ermacov, Constantin Ipati și Daniela Cioclu.

Spectacolul „Leonce și Lena” este cea de-a treia premieră al trupei „Night Guguță”.
Proiectul „Night Guguță” s-a lansat la 20 ianuarie 2019 cu spectacolul „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriș. În luna martie, acesta a fost premiat drept cel mai bun spectacol dramatic al anului 2019 la Gala UNITEM.

Biletele pot fi cumpărate Aici.

Pentru mai multe informații despre trupa „NightGuguță”, urmăriți pagina de Facebook și Instagram.