Studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa „Popa și Asociații. Ediția 2019”. Tinerii se pot înscrie în concurs începând cu 13 mai.

În același timp, o condiție esențială a concursului este ca bursierul să promoveze examenele cu media notelor de minim 8.5, în ambele sesiuni ale anului în care primește bursa.

Câştigătorul Bursei va primi suma de 500 euro și posibilitatea de a efectua un stagiu de practică în cadrul casei de avocatură „Popa și Asociații”. În timpul stagiului de practică studentului îi va fi oferită posibilitatea să interacționeze cu avocați din diferite țări, acest lucru fiind posibil datorită asocierii noastre cu oficiul Grata International, dar și a calității noastre de membru TagLaw.

Desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 01 septembrie 2019. Reamintim că Nicolina Țurcan, studentă în anul II, masterat la Facultatea de Drept, USM, este câștigătoarea ediției a doua a acestui concurs.

Regulamentul îl găsiți pe acest link.