Te frământă întrebările existențialiste? Vino la premiera spectacolului „Stop the tempo!” la Teatrul Alexei Mateevici

59641006_887082584975245_1715343786936107008_o

Teatrul poetic Alexei Mateevici vă invită pe data de 17 mai la premiera spectacolului „Stop the tempo!” de Gianina Cărbunariu în regia Olesei Sveclă. Spectacolul inaugurează și un spațiu teatral nou al Teatrului Mateevici, Alt’ Scena din barul Budweiser.

Cei care nu vor reuși să vină la premieră, vă anunțăm că spectacolul va fi jucat până și în zilele de 18 și 19 mai, cu începere de la ora 18:00.

Scena alternativă va avea un program diferit de cel al Teatrului Mateevici, și anume concerte, recitaluri, performance, proiecții de filme, lansări de carte, etc. fiind destinată tuturor categoriilor de public.

Spectacolul Stop the tempo! pune în discuție problema sistemului în care trăim și a consumerismului exagerat într-o societate deconectată de la realitate. Acest fenomen de shopping neconștientizat și goana de a fi în rând cu toate trend-urile, aduce la situații în care cu toții suntem nevoiți să muncim pentru niște aparențe, uitând, astfel, de noi.

Dar ce faci atunci când ai obosit de toate? Când nu mai poți merge la trei servicii odată? Când nu te mai iubești pe tine însuți, pentru că ultima relație iar a eșuat, când nu mai crezi în vocația ta, pentru că nimeni nu mai are nevoie de tine? Trei tineri actori, Mihaela Chiu, Victor Untilă și Giasti Sirah, vin în scenă să vă deconecteze de la tehnologii și să vă conecteze înapoi la realitate.

Spectacolul durează o oră și 20 de minute. Prețul biletului este de 100 de lei.

Mai multe informații găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente