Nu dormi, fii peste tot. Iată câteva evenimente la care să mergi duminică, 12 mai

kansas-city-spring-night-landscape-plaza-area-gregory-ballos

Nu rata ocazia să petreci duminica aceasta pe o notă pozitivă care îți va încărca bateriile pentru următoarea săptămână de muncă sau studii. Ia’ vezi ce ți-am pregătit pentru a șaptea zi din săptămână 🙂

#Ticăloasele

„Ticăloasele” (The Hustle), două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.

În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.

O comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie.

fdfd

FC Zimbru – FC Sheriff | El-Classico

Microbiștii sunt invitați la super meciul dintre Zimbru și Sheriff, care va începe la ora 18:00 pe stadionul Zimbru. Biletele la meci cu costul de la 30 de lei vor fi puse în vânzare în casele stadionului Zimbru în ziua meciului începând cu ora 10:00.

#Alba ca zăpada și cei 7 pitici

O seară de duminică poate fi suplinită cu un spectacol de calitate. Teatrul National de Opera și Balet Maria Bieșu vă invită la Alba ca zăpada și cei 7 pitici sub dirijarea lui Denis Ceausov. Spectacolul durează aproape 2 ore cu o mică pauză. Biletele pot fi procurate aici.

#Masterclass Gastronomic

Ți-ai facut deja un plan pentru duminică? Dacă nu, atunci ai ocazia să participi la un nou masterclass într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, dar cu rețete noi, și desigur ușoare, așa cum recomandă nutriționiștii după mesele copioase de sărbători. Ia-ți prietenii și vino să petreci timpul frumos și util descoperind arta culinară.

Evenimentul se începe la ora 12:00, rezervările se fac din timp la numărul de telefon sau adresa de email: 079313473, [email protected]. Adresa: str. Albisoara 82/8. Preț: 400 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente