Opa, opa evenimente de Ziua Europei. Unde să mergi sâmbătă, 11 mai

enhanced-buzz-30517-1371395670-28

Și din nou e sâmbăta. Pentru unii e zi de odihnă, pentru alții e o zi de muncă. În schimb, seara toți sunt obligați să se distreze pe valurile muzicii de calitate. Nu știi unde să mergi? Vezi mai jos câteva sugestii

#Ticăloasele

„Ticăloasele” (The Hustle), două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.

În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.

O comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie.

fdfd

#Ziua Europei 2019

Cu ocazia Zilei Europei, Delegația Uniunii Europene te invită în Orășelul European 2019! Vino să cunoști cultura și bucătăria țărilor europene, să privești un film, să asculți muzică bună – și să vezi cu ochii tăi ce schimbări creează susținerea oferită de Uniunea Europeană țării noastre. Pe 11 și 12 mai, te așteptăm la Chișinău, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și în scuarul Catedralei, pentru a celebra Ziua Europei și 10 ani ai Parteneriatului Estic.

Vezi mai jos agenda activităților și nu ezitați să veniți cu toată familia să sărbătorim!

Orășelul european Chișinău: 11 mai. Loc: Grădina publică „Ștefan cel Mare”
13:00 – 13:30 Ceremonia oficială de deschidere
13:30 – 17:00 Program muzical
13:00 – 17:00 Activități în cadrul orășelului european:
Cultura și gastronomia țărilor membre ale UE, proiecte de asistență tehnică, școala limbilor europene, Zona Urban Vibes, zona copiilor
19:00 – 21:30 Moldovan National Youth Orchestra și corului La La Play – un concert organizat în parteneriat cu UNICEF
Loc: Scuarul Catedralei

#Concert simfonic cu ocazia Zilei Europei 2019

Vino să celebrezi Ziua Europei 2019 în cadrul unui concert de excepție realizat de Moldovan National Youth Orchestra alături de corul La La Play Voices. Concertul va avea loc în scuarul Catedralei din Chișinău, cu începere la ora 19.

#Vinil și dansuri

Sâmbătă, 11 mai, ai ocazia să te relaxezi într-o atmosferă nostalgică pe muzică autentică direct de pe vinil. Invitatul special este Dj-ul Andrei Colesnicenco. Party-ul se va desfășura la C51 str. Columna 51, cu începere la ora 18.00. Pagina evenimentului aici.

#We will Rock you Party!

Pasionații de muzică sunt invitați la Rock’Ă’Reală, un Party în care muzica este anti-sistem, iar voi sunteți un tot întreg. Toți cei cu 18+ în buletin sunt bineveniți la tusovkă. Intrarea costă 40 de lei. Party-ul va avea loc la Kira’s Club, Pagina evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente