(video) Primul Xiaomi Redmi Note 7 care a fost în spațiu. Ce s-a întâmplat cu telefonul la -58 de grade Celsius

telefonul-ieftin-care-a-ajuns-in-spatiu-a-facut-poze-si-s-a-intors-perfect-functional_size1

Printr-o nouă strategie de marketing neconvențională, Xiaomi surprinde încă o dată. Compania a trimis telefonul Redmi Note 7 direct în spațiu. Producătorii ne-au obșnuit cu astfel de abordări, după ce în clipurile de promovare anterioare angajații apăreau călcând smartphone-ul în picioare, la propriu, îl aruncau pe scări sau chiar tăiau legume direct pe el.

De această dată, lucrurile au ajuns la un nou nivel. În timpul călătoriei sale în spațiu, Redmi a făcut și câteva fotografii uimitoare cu suprafața Pământului, de la o altitudine de 31.000 de metri, scriu cei de la Gadgets 360, scrie yoha.ro.

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a postat pe Weibo un video numit „Micul King Kong”, în care putem vedea cum telefonul este lansat în spațiu cu ajutorul unui balon.

Prin această tactică, Xiaomi urmărește, în primul rând, să consolideze argumentul durabilității pentru produsele sale, mai ales datorită prezenței Gorilla Glass 5 atât pe partea din față a smartphone-ului, cât și pe cea din spate. Imaginile au fost publicate și pe Youtube.

Balonul cu care a fost lansat telefonul a atins o altitudine de 35.375 de metri și, în timpul testului, Redmi Note 7 a supraviețuit unei temperaturi interne de doar 4 grade Celsius și uneia externe de – 58 de grade. O performanță deosebită pentru un telefon, mai ales dacă ne referim la unul accesibil ca preț.

Producătorii au profitat de ocazie pentru a se lăuda și cu performanțele camerei foto, așa că au distribuit în social media câteva dintre pozele făcute în spațiu de Redmi.

Imaginile publicate au fost realizate cu o cameră duală de 48 de megapixeli, aceasta fiind versiunea chineză a smartphone-ului.

În India, de exemplu, telefonul vine echipat diferit, cu o cameră duală cu un senzor primar de 12 megapixeli, alături de un altul de adâncime de 2 megapixeli.

Potrivit Xiaomi, telefonul care a fost trimis în spațiul cosmic a revenit cu bine pe Pământ și este perfect funcțional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente