Dacă e vineri, atunci este multă distracție. Serios, chiar am căutat cultură ceva, expoziții, diferite simpozioane dar numai și numai party-uri. Așa că, vedeți deja mai jos.

#Music Box & DJ Android | 9 May

Vezi aici detalii

#Alexis Cabrera – Buenos Aires (Argentina)

Vezi aici toate detalii despre acest eveniment. 

#Pop Rock Party | We will rock You!

„Avem #Pop_Rock_Party și Tu cu Prietenii în vinerea aceasta te distrezi la maxim! În scenă – vocea preadulcei, preaiubitei și irepetabilei Victoria Gudima”, promit organizatorii. Vezi aici detalii. 

#ELSA NIGHT | 5 years anniversary

În curând, la a 2-a ediție, European Law Students’ Association din Republica Moldova (ELSA), cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor de la drept, anunță evenimentul -“ELSA Night 2”.
Sunt garantate:
✔️ doze maxime de zâmbete;
✔️ amintiri de neuitat;
✔️ prezența unor oameni inteligenți, tineri și energici care pot deveni prietenii tăi;
🔝 energie necondiționată, distracție maximă și cea mai tare muzică!

Vezi aici detalii

#Festivalul Internațional al Școlilor de Film ClassFest 2019

În perioada 7-12 mai 2019, toți studenții, cineaștii și cinefilii – își dau întâlnire la #ClassFest2019 – Festivalul Internațional al Școlilor de Film organizat de Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice (AMTAP).

Vino să te delectezi cu peste 100 (!) de filme de scurt și lungmetraj: ficțiune, documentare și animații venite din cele 13 țări participante: Ucraina, Italia, Kârgâzstan, Polonia, Azerbaijan, Uzbekistan, Rusia, Belarus, Armenia, Germania, România și Moldova.

#Filmul “Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” 3D (RU)