(foto) O tânără din Moldova cu abdomen de „fier” vrea să înscrie un nou record mondial la plank. Cât poate sta în această poziție

collage

O moldoveancă și-a propus să înscrie un nou record mondial. Tânăra, Tatiana Verega, are „abdomen de fier”, prin urmare și-a propus să-și înscrie numele în Cartea Recordurilor lui Guinness ca femeia care poate sta cel mai mult timp în poziția plank. 

„Pe data de 9 Mai voi stabili un Record nou. Îmi propun să fiu femeia care stă cel mai mult în poziția plank”, spune Tatiana.

Dansatoarea profesionistă, Tatiana Verega, va încerca să-și înscrie numele în Cartea Recordurilor lui Guinness pentru plank abdominal la femei. Deocamdată, tânăra a reușit să stea în această poziție o oră.

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and table

Tatiana nu este străină provocărilor fizice și personale dificile; ea provoacă în mod obișnuit propriile sale limite și a concurat în evenimente de dans și atletism toată viața ei. Anul trecut Tatiana a participat la primul ei triatlon Ironman. Tânăra spune că tenacitatea și hotărârea pe care o are se datorează rădăcinilor ei din Europa de Est și bunicului ei, care o învăța să creadă în ea însăși.

Image may contain: 1 person

Image may contain: text

Încercarea de a înscrie un nou record mondial, va fi în același timp și o strângere de fonduri pentru programul Galveston Chance to Dance, un program de dans pentru tineret sponsorizat de Tatiana Verega și studioul ei de dans din America, DLS Dance. Fondurile strânse în timpul acestei provocări vor contribui la acoperirea costurilor aducerii instructorilor profesioniști, în afara statului, pentru a lucra cu dansatori tineri în atelierele de vară.

Mai multe detalii despre Tatiana Verega vedeți într-un material anterior. Vis american în pași de dans. Povestea Tatianei Verega, tânăra care și-a deschis un club de dans în SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente